استراتژی تخفیف گذاری

جدیدترین های وبلاگ

۶ استراتژی تخفیف گذاری برای فروش بیشتر

افسانهافسانه
اسفند ۱۲, ۱۴۰۲
0 دیدگاه

اگر استراتژی تخفیف گذاری نداشته باشید، فقط ضرر می کنید. استراتژی های مناسب می توانند فروش تان را چند برابر کنند و مشتری های وفادار و دائمی پیدا می کنید. همه فروشگاه های اینترنتی بزرگ و معروف، از استراتژی های تخفیف گذاری هدفمند استفاده می کنند. تخفیف اولین گام برای جذب مشتری است اما این کار راه و رسمی دارد.

هدف از استراتژی تخفیف گذاری چیست؟

  • جذب مشتری های جدید
  • حفظ مشتریان قبلی
  • افزایش فروش و سود بیشتر
  • فروختن اجناس قدیمی و انباری

مزایای تخفیف فروشگاهی

۱- مشتری حس بهتری دارد و با آرامش خاطر، خرید می کند

۲-موجب برتری برندتان از رقبا می شود. مشتری این فروشگاه را انتخاب می کند.

۳-مزیت رقابتی دارید و در مقایسه با سایر محصولات، همیشه قیمت های پایین تری دارد و این یعنی افزایش فروش

معایب تخفیف فروشگاهی

۱-می تواند موجب کاهش، ارزش واقعی محصول شود. ارزش محصولات زیر سوال می رود.

۲- استراتژی تخفیف گذاری نامناسب می توانند باعث ضرر شود

مطلب پیشنهادی: پلتفرم تخفیف یاب چه خدماتی ارائه می دهد؟

 

استراتژی تخفیف گذاری و جذب مشتری

 

۶ استراتژی تخفیف گذاری موثر برای رشد کسب و کارهای اینترنتی

ابتدا هدف از تخفیف گذاری را پیدا کنید. چرا می خواهید تخفیف دهید؟ آیا به دنبال جذب مشتری هستید یا می خواهید کالای انباری را رد کنید؟ پس از تعیین هدف باید بتوانید بهترین نوع استراتژی برای تخفی دادن را انتخاب کنید. حتی اگر کسب و کار کوچکی دارید هم، این استراتژی ها به کمک تان می آید.

۱- بسته های تخفیف دار

در این استراتژی تخفیف گذاری باید قیمت فروش گروهی از محصولات را، کاهش دهید. یک بسته یا پکیج تهیه کنید. مشتری در صورت خرید این پکیج، شامل درصدی از تخفیف می شود. این استراتژی چند مزیت دارد:

  • تعداد اقلام فروش، بیشتر می شود
  • محصولات کم فروش به همراه پر فروش، فروخته می شود
  • مشتری تشویق به خرید بیشتر می شود. همه محصولات مورد نیاز مشتری در یک بسته نیست

۲-استراتژی تخفیف گذاری پیش پرداخت

پیش پرداخت موجب جریان نقدینگی می شود. برای افرادی که حاضرند قبل از دریافت یا موجود شدن محصول، پیش پرداخت بپردازند، تخفیف در نظر بگیرید. این نوع تخفیف مناسب همه مشاغل نیست. نرم افزارهای خدماتی و سرویس های اشتراک ماهانه، می توانند پیش پرداخت دریافت کنند.

۳- تخفیف در حجم خرید

در این استراتژی تخفی گذاری ، مشتری به ازای خرید اقلام بیشتر مشمول تخفیف می شود. این شیوه برای خالی کردن انبار و محصولات کم فروش عالی است. مشتری ترغیب می شود چندین محصول را یکجا خریداری کنید تا پول کمتری بپردازد.

۴- تخفیف مناسبتی ( فصلی)

محبوب ترین استراتژی تخفیف گذاری همین است. اغلب فروشگاه های اینترنتی برای مناسبت های خاص، تخفیف ارائه می دهند. آخر فصل یا آخر سال و اعیاد و غیره هم می تواند، بهانه ای باشد برای این تخفیف های مشتری پسند. خریداران منتظر این تخفیف ها هستند.

۵- ارسال رایگان

این ترفند میزان فروش تان را افزایش می دهد. مشتری ها خریدشان را در این زمان، تکمیل می کنند تا هزینه کمتری بپردازند. می توانید به ازای خرید از یک مبلغی بالاتر، استراتژی ارسال رایگان در نظر بگیرید.  با همین ابتکار فروش تان خیلی بیشتر خواهد شد.

۶- استراتژی تخفیف گذاری کاملا رایگان

“یکی بخر دو تا ببر” نمونه ای از این استراتژی است. مشتری در قبال خرید یک محصول، کالای دیگری را به قیمت رایگان، صاحب می شود. این ترفند خیلی جواب می دهد و می تواند مشتری های زیادی برای تان داشته باشد.

شما کدامیک از این روش ها را انتخاب می کنید؟

ارسال دیدگاه
وارد حساب کاربری شوید