علت اصلی پشیمانی بعد از خرید چیست؟

جدیدترین های وبلاگ

پشیمانی بعد از خرید چیست و چگونه باید از آن جلوگیری کرد؟

افسانهافسانه
اسفند ۱۰, ۱۴۰۲
0 دیدگاه

پشیمانی پس از خرید یک حس ناخوشایند است که کم و بیش همه ما تجربه اش کرده ایم. در مورد خریدهای جزئی و مبالغ کم، پشیمان شدن خیلی مشکلی ایجاد نمی کند اما وقتی مبلغ زیادی خرج کرده اید، چه؟ خریدهای هیجانی و تحت تبلیغات و رودربایستی به دنبالش استرس و نگرانی است. شاید از دست خودتان عصبانی شوید که چرا برای این وسیله، کلی پول پرداخت کرده اید. برای اینکه این حس بد را تجربه نکنید ابتدا باید دلیل اصلی را پیدا کنید.

چرا بعد از خرید پشیمان می شویم؟

خریدهای هیجانی و تحت تاثیر تبلیغات همیشه اینطور هستند و بعد از خرید، پشیمان می شوید. حس نگرانی، عصبانیت، اضطراب و غیره پیامدهای یک خرید غیر ضروری است. طبق بررسی های آفرمکس افراد به این دلایل، حس پشیمانی بعد از خرید را تجربه می کنند:

  • پول زیادی هزینه کرده اند
  • یک کالای نامرغوب خریداری شده
  • اصلا نیازی به این وسیله ندارند
  • همان محصول در فروشگاهی دیگر، ارزان تر است
  • احساسی عمل کرده اند و جوگیر شده اند
  • بدون دلیل چیزی را که لازم ندارند، خریده اند

مطلب پیشنهادی: چگونه زودتر از تخفیف فروشگاهی خبردار شویم؟

پشیمانی بعد از خرید چیست؟

چگونه از پشیمانی بعد از خرید جلوگیری کنیم؟

حس خیلی بدی است که از خریدتان پشیمان شوید. خیلی ساده می توانید از این احساس بد جلوگیری کنید. قبل از اینکه دکمه خرید را بزنید کمی فکر کنید اصلا چرا این کالا را خریداری می کنید؟ آیا واقعا به آن نیاز دارید یا فقط جوگیر شده اید؟ قبل از اینکه خرید تازه ای داشته باشید این کارها را انجام دهید:

درباره محصول اطلاعات جمع کنید

قبل از خرید در مورد کالای مورد نظر، تحقیق کنید. یک بررسی ساده داشته باشید که این محصول چه کاربردی دارد و آیا به کار شما می آید یا خیر؟ برای مثال اگر اهل دوخت و دوز نباشید، خرید چرخ خیاطی کار بیهوده ای است و حتما بعد از خرید پشیمان می شوید. حتی اگر به این وسیله نیاز دارید هم از قبل در مورد طرز کار و ویژگی های آن، اطلاعات جمع کنید.

قیمت ها را مقایسه کنید

اگر واقعا به این کالا احتیاج دارید بلافاصله خرید نکنید. ابتدا یک مقایسه کلی داشته باشید از چند فروشگاه اینترنتی قیمت بگیرید و بهترین قیمت را با توجه به ویژگی ها، انتخاب کنید. آیا پیش آمده که بعد از خرید، به کالایی مشابه ولی با قیمت کمتر برخورد کنید. اصلا حس خوبی نیست.

لیست خرید تهیه کنید

قبل از اینکه خریدی انجام دهید لازم است تا بر اساس نیاز واقعی، یک لیست خرید آماده کنید. همه اقلام مورد نیاز را در این لیست بنویسید. اگر می توانید بر اساس اولویت لیست خرید را تنظیم کنید. حالا می دانید دقیق چه می خواهید و به جستجوی همان خواهید رفت. برای اینکه بعد از خرید احساس پشیمانی نکنید، خارج از این لیست چیزی نخرید.

بودجه تعیین کنید تا دچار پشیمانی بعد از خرید نشوید

از قبل بودجه مشخصی را به خریدتان اختصاص دهید. این راهکار ساده موجب می شود که بیش از حد خرید نکنید. برخی از افراد بدون هیچ هدف مشخصی به خرید می روند و اصلا حواسشان نیست که چه مقداری خرید کرده اند. البته فردا صبح اصلا از این خرید خوشحال نیستند و حس بدی دارند. تعیین بودجه در واقع مشخص کردن سقف برای خریدتان است که از پشیمانی بعد از خرید جلوگیری می کند.

ارسال دیدگاه
وارد حساب کاربری شوید